La Curtea regală britanică e și un protocol care interzice purtarea diamantelor în anumite condiții

Kate si Meghan nu au voie sa poarte diamante

Ținând cont de câte reguli sunt la Curtea regală britanică, mai că o poți înțelege pe Meghan de ce periodic încalcă câte una. Potrivit unui expert britanic în etichetă, regina Elisabeta ține foarte mult la o regulă ce privește purtarea diamanetelor.

Monarhul în vârstă de 92 de ani nu permite nimănui din familie să poarte bijuterii cu diamante înainte de ora 18.00, decât e o situație cu totul și cu totul specială. Inclusiv Kate și meghan trebuie să se supună acestei reguli, deși au la dispoziție o colecție impresionantă de bijuterii.

Potrivit expertului în etichetă Myka Meier, regina nu vrea ca femeile din familia regală să epateze. Acestea au însă undă verde la metale prețioase și pietre prețioase, cum sunt safirele, dar și la perle. Abia pe seară își fac apariția și diamantele.

Cât despre restul regulilor, pe care Meghan încă nu și le-a însușit pe de-a dreptul, cum ar fi purtarea ciorapilor fini la orice ocazie, fără excepție, acoperirea umerilor și încălțămintea care întotdeauna trebuie să acopere unghiile de la picioare, acestea sunt deja binecunoscute.

Și deși Meghan are alături o întreagă echipă care să o consilieze, alege câteodată să facă notă discordantă și să îmbrace ceva nepotrivit ocaziei.

Foto: Hepta

Vezi și Scandalos! Meghan Markle iar a sfidat-o pe regină. A încălcat singura regulă de etichetă la care aceasta ține

Citește și: