Nu se putea să arate mai bine de atât! Kate Middleton, pur și simplu răpitoare! Ce pantofi de Cenușăreasă a avut! VIDEO

Kate Middleton tinute

Când credeai că mai bine de atât nu poate arăta, în ultima vreme pur și simplu uluind cu ținutele ei, Kate, soția prințului William, a avut încă o apariție fără cusur.

La o cină caritabilă la care a participat miercuri seara, ducesa de Cambridge a îmbrăcat o rochie albă, lungă, care i-a lăsat umerii la vedere și i-a pus în evidență silueta superbă.

Cu părul lăsat liber, buclat, și cu o pereche de pantofi argintii Jimmy Choo, despre care presa britanică scrie că ar costa 525 de lire sterline, Kate, în vârstă de 37 de ani, a amintit tuturor de Cenușăreasa.

Ținuta i-a fost completată de o poșetă plic, de asemeni argintie.

Delicată, dar sigură pe ea, ducesa, mama a trei copii, a venit la eveniment neînsoțită, dar niciun moment nu a lăsat senzația că s-ar simți inconfortabil. A vorbit cu toată lumea, a dat mâna inclusiv cu personalul de la bucătărie, și a ținut chiar și un discurs.

Sigur, presa britanică a observat că rochia Barbara Casasola era una reciclată, pe care ducesa a mai îmbrăcat-o la un eveniment din 2016, dar asta nu face decât ca Kate să fie și mai iubită, aducând-o mai aproape de oamenii 'din popor'.

Vezi și Nici nu contează ce-și pune pe ea! Kate Middleton arată excepțional chiar și când poartă bocanci! | VIDEO

Citește și: