Kate Middleton, surprinsă într-o ipostază rară. Nu a mai fost văzută așa

Kate Middleton, surprinsă într-o ipostază rară. Nu a mai fost văzută așa

Kate Middleton și prințul William se află într-o vizită oficială de două zile în Irlanda de Nord, la Belfast. Ducesa de Cambridge a atras toate privirile într-o rochie verde deschis, strălucitoare, marca Missoni. Însă, în ciuda ținutei elegante, soția prințului William a demonstrat încă o dată că deși într-o zi va deveni regină, ea este în continuare  un om simplu și nu s-a schimbat deloc.

Ducii de Cambridge au participat miercuri seara la un eveniment ce a avut loc la Belfast Empire Hall. Pe lângă faptul că a atras admirația tuturor cu ținuta ei simplă și elegantă, Kate a reușit să -i impresioneze pe cei prezenți cu un gest neașteptat. Aceasta a trecut la bar ca să toarne bere în pahare, sub privirea amuzată a soţului ei, momentul fiind imediat imortalizat de fotografii aflaâi la eveniment.

Astfel, ducesa a demonstrat că nu și-a pierdut abilitățile din studenție, de pe vremea când mergea cu prințul William și colegii de facultate din baruri.

 

Kate Middleton a surprins cu cele mai recent apariții ale ei oficiale, ea atrăgând admirația tuturor pentru ținutele alese, demne de o adevărată prințesă. La premiile BAFTA a apărut într-o rochie albă, pentru care a fost comparată cu Lady Di, iar la o gală caritabilă a uimit cu o rochie spectaculoasă, lungă, cu cu splendide nuanțe de roz, semnată Gucci.

Citește și: