Kate Middleton a șocat cu ținuta ei la o nouă apariție publică. Cum s-a îmbrăcat ducesa de Cambridge, deși afară erau doar 5 grade

Kate Middleton a șocat cu ținuta ei la o nouă apariție publică. Cum s-a îmbrăcat ducesa de Cambridge, deși afară erau doar 5 grade

Kate Middleton și prințul William au mers marți dimineață, într-o vizită oficială la spitalul de copii Evelina din Londra , unde le-au adus zâmbetul pe buze micuțiilor internați aici. Ducesa de Cambridge a uimit pe toată lumea cu ținuta ei.

 

Ducii de Cambridge au participat la  o petrecere cu tematică de Crăciun, unde s-au jucat cu copiii și i-au făcut să zâmbească. Kate și Wiliam s-au pozat și în fața spitalului, însă, de departe, ducesa a uimit pe toată lumea cu ținuta ei.

Deși afară nu erau mai mult de 5 grade, aceasta a purtat o ținută de primăvară. Ea a îmbrăcat o rochie verde, cu buline, subțire și cu mânecă lungă, accesorizată pantofii stilettos olive şi clutch-ul asortat.

Însă, ducesa nu a purtat nicio haină și nici dres. Și asta, pentru că protocolul regal presupune absența acestui accesoriu în cadrul aparițiilor publice. Cu toate acestea, Kate a făcut față cu brio frigului de afară, stând în fața aparatelor de fotografiat cu zâmbetul pe buze, fără să tremure sau fără să schițeze nici un gest cum că i-ar fi frig.

Citește și: