Kate Middleton și prințul William, imagine nemaivăzută alături de copiii lor. Ce cadou impresionat a primit ducesa de la fiul ei

Kate Middleton și prințul William, imagine nemaivăzută alături de copiii lor. Ce cadou impresionat a primit ducesa de la fiul ei

Britanicii au sărbătorit duminică, Ziua Mamei, iar drept urmare Kate MIddleton și prințul William au publicat o imagine nemaivăzută alături de copiii lor. În plus, cei doi nu au uitat-o nici pe Lady Di și i-au adus un omagiu.

 

Ducii de Cambridge și-au bucurat duminică fanii cu câteva imagini nemaivăzute postate pe Instagramul lor, Kensington Palace, pentru a marca Ziua Mamei. Printre acestea se află o fotografie adorabilă a lui Kate și William cu copiii lor cei mari, Charlotte și George, în curtea casei lor din Norfolk.

Kate o cară în spate pe micuța prințesă Charlotte, în timp ce William îl cară în spate pe prințul George.

Ducii de Cambridge nu au uitat-o în această zi specială nici pe Lady Di, mama prințului William și a prințului Harry. Ei au publicat o imagine cu prințesa Diana cu băieții ei lângă ea. În altă imagine apare Kate când era copil, alături de mama ei, Carole Middleton, iar a patra fotografie reprezintă cadoul lui George pentru ducesa de Cambridge. Acesta i-a desenat o vază cu flori, micul prinț demonstrând că este foarte talentat la desen.

„Pentru toate mamele și familiile care petrec astăzi împreună sau la distanță – ne gândim la voi în toate aceste momente dificile. La multi ani de ziua mamei.”, este mesajul transmis de  ducii de Cambridge, alături de cele patru fotografii.

 

Citește și: