Kate Middleton și Meghan Markle și-au făcut apariția la un meci de polo caritabil. Cum au fost fotografiate cele două ducese

Kate Middleton si Meghan markle sunt la cutite

Markle a decis să-l scoată în lume pe micuţul Archie și a mers împreuna cu Kate Middleton la un meci de polo caritabil, pentru a-i urmări pe prinții William si Harry. Este prima apariţie publică a fostei actrite americane după prezentarea fotografiilor de la botez.

 

Cele două ducese au devenit imediat vedetele evenimentului și toată lumea a stat cu ochii pe ele. În imaginile realizate de fotografii, aflați la fața locului, la Billingbear Polo Club, în Berkshire, Meghan îl ţine pe Archie în brațe, cu fața întoarsă spre piept, pentru a nu-l arăta paparazzilor, în timp ce Kate este mult mai activă și se joaca cu cei trei copiii ai ei. Mai mult chiar, ducesas de Cambridge stă și pe iarbă, alături de prințul Louis, în timp ce Meghan a preferatc să stea în picioare pe toata durata meciului.

Deși Meghan si Kate au stat una lânga alta, cele două au evitat să-și vorbească sau chiar să-și arunce măcar o privire, dovedind încă o dată că există animozităţi între ele aşa cum a speculat presa și surse apropiate familiei regale.

 

Cei doi fraţi au jucat în echipe opuse. William și Harry au acceptat să joace la Ziua Regelui la King Power Royal Charity de la Wokingham, un turneu ținut în memoria lui Khun Vichai Srivaddhanaprabha, antreprenorul care a murit la 28 octombrie 2008 ca urmare a unui accident de elicopter. În fotografie o vedem pe Meghan, purtând o rochie midi kaki creată de Lisa Marie Fernandez , iar Archie este îmbrăcat într-o salopetă albă și cu picioruşele goale.

Citește și: