Kate Middleton a refăcut ținutele purtate de prințesa Diana în Pakistan. Fanii au fost impresionați până la lacrimi

Kate Middleton a refăcut ținutele purtate de prințesa Diana în Pakistan. Fanii au fost impresionați până la lacrimi

Kate Middleton și prințul William calcă pe urmele prințesei Diana în turneul lor oficial  de cinci zile din Pakistan, o țară pe care Lady Di a vizitat-o de trei ori, ultima dată chiar cu câteva luni înainte ca destinul ei să fie frânt brusc.

 

Astfel, ducesa de Cambridge a avut grijă ca oamenii să nu o uite pe mama soțului ei și i-a adus un omagiu la fiecare pas. Ea și William au mers și au vizitat câteva școli cum a făcut și regretata prințesă, însă în mod emoționant, Kate a refăcut din coincidență sau nu,  ținutele pe care Diana le-a purtat în timpul vizitelor ei in Pakistan, reușind să emoționeze pe toate lumea.

 

Imaginile cu cele două în ținutele asemănătoare s-au viralizat imediat pe rețelele de socializare, fanii remarcând că ducesa nu are doar o frumusețe aparte, ci și bunătatea pe care o avea Diana, cunoscută drept prințesa inimilor.  Gestul lui Kate i-a impresionat pe oameni și le-a ajuns imediat la suflet.

Nu doar că a purtat rochii asemănătoare și în aceeași culoare, dar Kate a îmbrăcat în primele două zile în Pakistan, ținute semnate de Catherine Walker, designerul favorit  al lui Lady Di.

William și Kate le-au amintit tuturor de regretata prințesă Lady Di, iar prințul William s-a emoționat până la lacrimi când a văzut cât de iubită era mama lui aici.

În cadrul vizitei lor la școala de fete, o elevă de 14 ani a ținut să le precizeze lui Kate și lui William că a fost mare admiratoare a lui Lady Di, iar cuvintele ducelui de Cambridge i-a făcut pe cei prezenți să lăcrimeze.

„Foarte drăguț din partea ta. Și eu am  fost un mare fan al mamei mele. Ea a venit aici de trei ori. Eu eram foarte mic', a spus William.

William și Kate sunt primii membrii ai familiei regale care vizitează Pakistanul după ultimul turneu al prințul Charles și ducesei de Cornwall, care a avut în anul 2006. De asemenea, prințesa  Diana  a vizitat Pakistanul în 1991, în primul ei turneu solo, iar apoi a revenit aici și în 1996 și în 1997.

Cuplul regal s-au întțâlnit astăzi și cu premierul Pakistanului,  Imran Khan. Momentul a fost unul foarte emoționant pentru prințul William, având în vedere că Imran a cunoscut-o pe mama lui, prințesa Diana, fiind buni prieteni. El a petrecut mai mult timp cu ea, în ultima ei vizită din Pakistan, ce a avut loc doar cu câteva luni, înainte ca aceasta să moartă brusc în august 1997., dar se pare că premierul s-a înțeles la fel de bine și cu Kate Middleton, fiind între ei aceeași chimie pe care a avut-o și cu Lady DI. 

 


Citește și: