Kate Middleton a pus-o iar în umbră pe Meghan Markle. Ducesa de Cambridge i-a cucerit iremediabil pe britanici

Kate Middleton a pus-o iar în umbră pe Meghan Markle. Ducesa de Cambridge i-a cucerit iremediabil pe britanici

Kate Middleton și Meghan Markle par a fi mereu într-o continuă competiție, atât în eleganță, cât și în tot ceea ce fac. Ele sunt adevărate modele de urmat pentru femei din întreaga lumea, însă deși Meghan se bucură de o notorietate uriașă, ducesa de Cambridge rămâne cea mai iubită membră a familiei regale după regină.

 

Ducesa Catherine s-a  căsătorit cu prințul William  într-o nuntă de basm la Westminster Abbey, în 2011, iar Meghan a intrat în familia regală abia anul trecut, când s-a căsătorit cu prințul Harry la capela St George de la castelul Windsor. Deși ducesa de Sussex s-a bucurat de o notorietate uriașă, Kate a reușit să surclaseze într-un nou top al celor mai iubiți membrii ai familiei regale, realizat de organizația YouGov.

Ea este cea mai iubită femeie din familia regală după regina Elisabeta a II-a, care ocupă locul 1 în top. Așadar, se dovedește încă o dată că soția prințului William i-a cucerit iremediabil pe britanici, și cel mai probabil ea va deveni prințesa inimilor precum regretata prințesă Diana.

Prințul Andrew ocupă ultimul loc în top

Suverana este urmată în clasament de prințul Harry, pe locul trei se află prințul William, iar pe patru soția acestuia, ducesa de Cambdrige. Pe locul cinci se află prințul consort Philip, iar Meghan ocupă abia poziția a șasea.  Ea este urmată de prințul moștenitor prințul Charles, iar apoi în top urmează prințesa  Anne, Zara Phillips, Sophie, Countess of Wessex, în timp ce pe locul 10 se află  Camilla, ducesa de Cornwall. Aceasta este urmată de prințul  Edward și prințesa Eugenie. De altfel, persoana cea mai puțin plăcută din familia regală este prințul Andrew, care ocupă ultima poziție. Acesta se află implicat și într-un caz de pedofilie.

Clasamentul a fost realizat în perioada iunie 2018 și iunie 2019, iar la sondaj au participat 9.234 de britanici.

Citește și: