Soția prințului William a optat pentru un outfit casual, ci a evitat să-și pună o ținută prea elegantă. Ea s-a îmbrăcat într-o pereche de skinny jeans, un pulover de culoarea kaki şi o geacă de aceeaşi nuanţă. În ciuda faptului că ducele de Cambridge a dezvăluit că prințul Louis nu prea îi lasă să doarmă, Kate a arătat foarte bine și a părut extrem de relaxată și de odihnită.

Kate Middleton, la prima ei apariție publică după terminarea concediului de maternitateSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Însă, Kate a atras de departe atenția cu cizmele ei, extrem de speciale. Și asta, pentru că ducesa de Cambridge a apărut în aceste încălțări de mai multe ori de-a lungul anilor, pe care soția prințului William le are de mai bine de 14 ani, de când se afla în facultate.  Kate a dezvăluit că acestea sunt cizmele ei preferate și nu poate renunţa. Potrivit Daily Mail, ar fi vorba de aceeaşi pereche de cizme pe care le-a purtat când l-a cunoscut pe William. Cizmele cu pricina sunt semnate de designerul Penelope Chilvers şi costă aproximativ 475 de lire sterline (circa 2.470 de lei).

Kate Middleton poartă aceleași cizme de mai bine de 14 ani

Cizmele îi sunt tare dragi ducesei, care a fost surprinsă de mai multe ori de fotoreporteri încălţată cu ele. Kate a purtat cizmele din piele şi fără toc şi la o vizită în Bhutan, în aprilie 2016. Prima dată a fost pozată cu ele în 2004, la palat, iar un an mai târziu le-a încălţat la Festivalul Gatcombe. Ducesa a demonstrat de mai multe ori că nu are fițe de prințesă și nici nu e tentată să cheltuie foarte mulți bani pe haine și încălțăminte. Ea își reciclează, în mod constant, ținutele.

Ducesa de Cambridge și-a luat cinci luni de concediu de maternitate pentru a se dedica pe deplin familiei, în special celui mai nou membru, prințul Louis. Deși a vrut să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor, Kate a avut însă câteva apariții la niște eveniment speciale ale familiei regale, precum nunta prințului Harry cu Meghan Markle, la Trooping the Colour,  la botezul micului prinț și la nunta unei bune prietene.

Foto: ©Alpha Press/Hepta

Citește și: