Kate Middleton are o siluetă de invidiat. Iată ce exercițiu face zilnic pentru un abdomen plat și tonifiat

Kate Middleton are o siluetă de invidiat. Iată ce exercițiu face zilnic pentru un abdomen plat și tonifiat

Kate Middleton este unul dintre cei mai îndrăgiți și frumoși membri ai unei familiei regale. Multe femei o indiviază pentru eleganța și simplitatea ei.  Ducesa de Cambridge, mama a trei copii,  face eforturi pentru a arăta așa. Mănâncă sănătos,  are un stil de viață activ și a dezvăluit ce exerciții face pentru a obține un abdoment plat și tonifiat.

 

Kate a fost întotdeauna o împătimită a sportului, e jucătoare înfocată de tenis și acum patroana mai multor organizații sportive  de caritate. Potrivit Daily Mail, Kate nu are un antrenor personal. În schimb, lucrează zilnic acasă, făcând exerciții cardio și ridicând greutăți. Pentru cardio îi place să alerge afară, dar un singur exercițiu o ajută să își mențină abdomenul tonifiat, potrivit Daily Express. Kate Middleton face în fiecare zi un exercițiu numit „plank' (scândură), care seamănă cu flotările, doar că antebrațele și nu mâinile sunt ținute pe podea.

„Există trei elemente, scândura de bază, scândura skydive și scândura pe o parte, toate fiind poziții pe care Kate le poate ține timp de 45 de secunde sau mai mult și le repetă de cel puțin 10 ori', a dezvăluit o sursă pentru Daily Mail.

Un rol important își joacă și alimentația. Potrivit Womans World, ducesa consumă fructe de pădure și terci pentru micul dejun și consumă doar mâncăruri gătite.

Citește și: