Kate Middleton, o nouă apariție de senzație. E răvășitoare și a strălucit din cap până în picioare

Kate Middleton, o nouă apariție de senzație. E răvășitoare și a strălucit din cap până în picioare

Kate Middleton a avut o nouă apariție de senzație.Ducesa de Cambridge a atras toate privirile luni seara, la evenimentul Royal Variety Performance 2019, într-o ținută extrem de elegantă.

 

Însoțită de soțul ei, prințul William, Catherine a strălucit într-o rochie neagră superbă, din dantelă, semnată de designerul ei preferat, Alexander McQueen, fiind de-a dreptul fabuloasă.   Ea a uimit pe toată lumea cu buna dispoziţie, căci a râs toată seara, dar şi cu ţinuta impresionantă pe care a purtat-o, strălucitoare din cap până în picioare.

Ducesa de Cambdrige și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc negri, marca Oscar de la Renta, un clutch negru, un model de geantă de seara pe care Kate îl adoră, dar și cu niște bijuterii uimitoare. Ea a purtat cercei cu diamante, care aparțin reginei, acest detaliu demonstrând încă o data că relația ei cu Elisabeta a II-a este mai solidă ca oricând. Mama a trei copii, Kate a afișat un look perfect, optând pentru un machiaj natural și bucle lejere.

 

Ducii de Cambridge au fost în centrul atenţiei și au zâmbit pe tot parcursul serii, au socializat și au părut că se simt foarte bine la evenimentul caritabil ce a avut loc la Teatrul Palladium din Londra. Royal Variety Performance are loc în fiecare an în scopul de a sprijini Royal Variety Charity, organizație patronată chiar de regină.

Foto: Profimedia

Citește și: