Kate Middleton, mesaj emoționant pentru Simona Halep după succesul de la Wimbledon. Ce i-a spus româncei

Kate Middleton, mesaj emoționant pentru Simona Halep după succesul de la Wimbledon. Ce i-a spus româncei

Simona Halep a făcut istorie sâmbătă în Marea Britanie, unde a devenit prima româncă care a câștigat marele titlu titlul la Wimbledon. Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, care a fost prezentă în loja regală,  sâmbătă, la finala feminină de la Wimbledon, alături de ducesa de Sussex, Meghan Markle,  dar și de sora ei, Pippa Middleton, a felicitat-o pe româncă pentru performanța obținută în premieră.

Ai făcut un meci incredibil, a fost foarte, foarte impresionant. Felicitări!', i-a spus  Kate Middleton Simonei Halep, care a făcut o plecăciune în fața ducesei.

Ducesa de Cambridge a postat și pe contul de Instagram al palatului Kensington un mesaj emoționant pentru sportiva noastră.

„Ducesa de Cambridge, patroana regală Wimbledon, și ducesa de Sussex au participat astăzi la finala feminină de la turneul de tenis de la Wimbledon. Serena WIlliams și Simona Halep au făcut un meci fantastic și felicitări, Simona, pentru primul tău titlu de la Wimbledon', se arată pe pagina palatului Kensington.

Simona Halep,  prima românca care a câştigat titlul la Wimbledon

Simona Halep a devenit, sâmbătă, prima românca care a câştigat titlul la Wimbledon, iar noua campioană a turneului britanic a oferit, la finalul meciului cu Serena Williams, primele reacţii.

„Niciodată nu am jucat un meci mai bun. A fost cel mai bun meci. Am lucrat mult pentru a ajunge aici, pentru a juca în faţa Curţii Regale. Am avut emoţii înainte de meci, dar am ştiut că nu e timp de așa ceva. Am intrat pe teren şi am dat tot ce am putut. E ceva special şi nu voi uita niciodată această zi. A fost visul mamei mele, spuneau că dacă vreau să fac ceva în tenis, trebuie să câştig Wimbledon. Îi mulţumesc mamei mele!

Am lucrat mult pentru a schimba planul de joc, nu a fost uşor, aici nu prea pot alerga la fel de mult, dar am început să simt jocul, să ştiu ce să fac cu mingea. Abia aştept să mă întorc la anul. Părinţilor, familiei, vă mulţumesc! Nu aş fi aici fără voi. Fără voi, nici nu m-aş fi născut (n.r. – râde). Echipei mele, lui Darren Cahill. Vă mulţumesc mult! Aş vrea să-i mulţumesc ţării mele, pentru că mă susţine oriunde aş juca. A fost uimitor. Vă mulţumesc! Le mulţumesc şi celor din familia Regală. A fost o onoare să câştig la Wimbledon!', a declarat Simona Halep, la finalul meciului cu Serena Williams.