Kate Middleton încearcă să rezolve problemele dintre prințul William și prințul Harry. Cum a reacționat când a aflat că ducii de Sussex nu sunt fericiți

Kate Middleton încearcă să rezolve problemele dintre prințul William și prințul Harry. Cum a reacționat când a aflat că ducii de Sussex nu sunt fericiți

Kate Middleton pare să fie liantul dintre soțul ei și prințul Harry. După ce ducele de Sussex a recunoscut că există niște tensiuni între el și prințul William, Catherine vrea să facă tot ce îi stă în putință ca să-i împace pentru ca relația lor să nu mai ajungă în atenția tabloidelor britanice.

 

Potrivi revistei Us Weekly, o sursă de la palatul Kensington a declarat că ducesa de Cambridge este foarte îngrijorată pentru Meghan Markle și prințul Harry și îi pare rău că cei doi nu reușesc să ignore articolele rătuăcioase despre ei și că sunt atât de nefericiți.

„Kate urăște faptul că Meghan și Harry sunt atât de nefericiți. Deși este îngrijorată pentru fericirea lor, ea încearcă să stea departe de drama lor', a spus sursa.

Cu toate acestea, Middleton este tentată să intervină în probleme dintre William și Harry pentru a încerca să-l aplaneze pe cât este posibil. „Ea speră totuşi că rănile se vor vindeca și că William şi Harry vor lăsa trecutul în urmă', a mai adăugat sursa.

Prințul Harry a recunoscut într-un interviu realizat în cadrul unui documentar pentru  ITV că există o ruptură între el şi fratele său și că  „se mai întâmplă şi lucruri neplăcute, inevitabil’ ca rezultat la „nivelul de presiune care este pus asupra familie regale’.

„Suntem fraţi, întotdeauna vom fi fraţi. În acest moment suntem pe drumuri diferite, dar voi fi mereu acolo pentru şi ştiu că şi el va fi mereu acolo pentru mine’, a adăugat prinţul Harry.

Citește și: