Kate Middleton a comis-o din nou. A încălcat o regulă a protocolului regal la care prințul William ținea foarte mult

Kate Middleton a comis-o din nou. A încălcat o regulă a protocolului regal la care prințul William ținea foarte mult

Kate Middleton și prințul William par destul de distanți de câte ori apar în public, iar din acest motiv la un moment dat s-a zvonit că ar fi și la un pas de divorț. Eu nu apar niciodată ținându-se de mână în public sau arătându-și gesturi de afecțiune pentru că așa le impune protocolul. Însă, ducesa de Cambdrige a reușit să încalce și această regulă în timpul unei emisiuni TV.

 

Kate a încălcat tradiția săptămâna trecută în cadrul unei emisiuni TV, la BBC,  la care a participat alături de William. Cei doi  au primit din partea gazdelor emisiunii câte un ecuson din aur Blue Peter pentru activitatea lor caritabilă, iar ducesa Kate, vizbil emoționată,  a atins, fără să își dea seama,  genunchiul prințului William, al doilea moștenitor al tronului britanic, în timp ce le mulțumea prezentatorilor pentru cadoul pe care l-a primit.

Kate Middleton și prințul William vor deveni părinți a treia oară

 

What an honour! The Duke and Duchess of Cambridge are awarded a Gold Blue Peter badge for their work in Children’s mental health. Thank you so much #BluePeter.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

A fost într-adevăr un gest scurt și spontan, care a fost făcut, de altfel, de Meghan Markle față de Prințul Harry. Fosta actriță i-a pus mâna pe genunchi prințului în timpul primului lor interviu în calitate de logodnici.

 

Însă, în timp ce Meghan și Harry nu se feresc și sunt tandri în public și se sărută în văzul tuturor, pentru că nu țin la eticheta regală, având în vedere că mezinul va deveni abia cel de-al șaselea moștenitor al coroanei regale, în linia succesiunii la tron, Wiliam și Kate erau foarte atenți la astfel de gesturi și a fost pentru prima dată când ducesa a încălcat această regulă.

Kate și William vor deveni părinți pentru a treia oară în luna aprilie.

Citește și:

Loading...