Kate Middleton a apărut la un eveniment oficial fără inelul de logodnă, iar fanii s-au îngrijorat. Reacția palatului Kensington

Kate Middleton a  avut o apariție oficială, marți, la spitalul de copii, Evelina, fiind foarte elegantă. Însă un detaliu le-a atras imediat atenția fanilor. Ducesa de Cambridge nu a purtat două bijuterii extrem de importante: vergheta și inelul de logodnă.

 

Fanii s-au îngrijorat imediat și au luat cu asalt rețelele de socializare, temându-se că familia regală va trece printr-un nou scandal. Mai exact, aceștia s-au gândit că prințul William și Kate ar avea probleme în mariaj.

Pentru a calma zvonurile, palatul Kensington a reacționat imediat. Potrivit reviste britanice Hello!, reprezentanții palatului Kensington au explicat adevăratul motiv pentru care ducesa de Cambridge nu a purtat bijuteriile.

Viitoarea  regină şi-a dat toate accesoriile jos la vizita în spitalul Eveline din motive de igienă, pentru că este un spital pentru copii. Nu este pentru prima dată când procedează aşa. Și în ianuarie 2018, la vizita într-un  centru de copii, Great Ormond Street, a renunţat la bijuterii.

În timpul vizitei de la spitalul Eveline, Kate a evitat la limită un moment stânjenitor. Imediat cum a coborât din mașină, vântul i-a ridicat fusta, dar ducesa a fost pe fază și a prins-o imediat, părând amuzantă de incident.

Foto: Alpha Press/Hepta

Citește și: