Kate Middleton nu s-a putut abține să nu râdă de prințul Charles, socrul ei. Ce a amuzat-o atât de tare pe soția lui William

Kate Middleton nu s-a putut abține să nu râdă de prințul Charles, socrul ei. Ce a amuzat-o atât de tare pe soția lui William

Relațiile din familia regală britanică sunt clar armonioase. În niciun caz nu sunt caracterizate de răceala englezească și nici nu sunt scorțoase, așa cum ne-am putea imagina. Iar cea mai bună dovadă e o scenă care a făcut deliciul britanicilor zilele trecute.

La un eveniment oficial la care întreaga familie regală a participat, Kate Middleton, soția prințului William, nu s-a putut abține să nu râdă de socrul ei, prințul Charles. Iar asta dovedește că relațiile dintre ei sunt suficient de deschise și apropiate încât să-și permită așa ceva. În caz contrar o grimasă ar fi tăiat ducesei de Cambridge orice elan și ar fi plasat-o la locul ei în ierarhia familiei. Să nu uităm că prințul Charles (69 de ani), care este și mult mai în vârstă decât Kate (36 de ani), e viitorul rege al Marii Britanii.

Concret, fiind un eveniment la care trebuia să îmbrace uniforma de gală, accesorizată neapărat de mănuși albe, Charles făcea eforturi mari să-și îndese mâinile în acestea. Momentul a amuzat-o teribil pe Kate, care a fost surprinsă râzând cu poftă, extrem de naturală.

În cele din urmă, prințului Charles i-a venit în ajutor soția lui, Camilla, care a reușit să rezolve problema.

Kate Middleton a ras de printul Charles

Și William a avut un episod de râs incontrolabil

Nu a fost singurul astfel de moment de la ceremonie. Și semn că William și Kate chiar au început să fie relaxați la astfel de evenimente e faptul că, la un moment dat, William făcea eforturi mari să ascundă faptul că nu mai putea de râs. Când soția lui l-a întrebat ce îl amuză atât de tare, și ea a început să râdă cu poftă.

Scena a făcut deliciul tuturor, chiar dacă muritorii de rând nu vor ști niciodată ce i-a distrat pe soții William și Kate.

Foto: NorthFoto

Vezi și Război în toată regula la Palatul Buckingham! Kate Middleton și Meghan Markle sunt la cuțite, iar regina ține partea uneia dintre ele!

Citește și: