Kate Middleton, apariție de prințesă! A arătat ireproșabil, departe de gafa vestimentară de zilele trecute | GALERIE FOTO

Kate Middleton a aratat ca o printesa

Miercuri seară, ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a participat la o gală caritabilă. A fost atracția serii, toată lumea fiind de acord că a arătat ca o prințesă!

Îmbrăcată într-o rochie cu splendide nuanțe de roz, o rochie lungă, semnată Gucci, soția prințului William și-a completat ținuta cu o poșetă mică și feminină Prada și cu pantofi strălucitori  Oscar de la Renta.

Lăsând la o parte faptul că nici nu poți înțelege cum de o femeie poate arăta așa după trei nașteri, Kate, în vârstă de 37 de ani, părea desprinsă dintr-un basm. Și-a lăsat părul castaniu pe umeri, completându-și look-ul în cel mai fericit mod posibil, cu un machiaj discret în nuanțele rochiei.

Gafa de zilele trecute

Toată lumea a fost de acord că ducesa nu putea face o alegere vestimentară mai bună. A fost departe, foarte departe, de apariția de acum câteva zile, care a încins Internetul. Atunci, Kate a putrat o rochie verde care amintea de Păpușile Muppets. Mai cu seamă două buzunare (prost) plasate făceau ca rochia să pară că are un chip. Un chip trist, foarte trist, după cum au observat fanii.

De altfel, ținuta ei din 5 februarie a fost botezată ad-hoc 'cea mai tristă rochie din lume'.

Vezi și Kate Middleton, apariție de senzație la premiile BAFTA. Detaliul cu care a cucerit inimile tuturor. A arătat ca o adevărată  prințesă

Citește și: