E ceva ce ducesa de Cambridge nu poate face? Seara la teatru, dimineața… Și a mai și furat startul!

E ceva ce ducesa de Cambridge nu poate face? Seara la teatru, dimineața... Și a mai și furat startul!

Marți seară, Kate Middleton, ducesă de Cambridge, a mers împreună cu soțul ei la teatru. A fost o seară romantică, în care a strălucit la propriu în pantofii săi argintii Jimmy Choo, asortați cu o poșetă de asemeni argintie, de la același brand. Fără îndoială nu a mers devreme la culcare, evenimentul desfășurându-se târziu.

Cu toate acestea, miercuri dimineața, Kate, costumată lejer, alerga la un eveniment sportiv, cu un chip atât de proaspăt încât ai fi spus că s-a odihnit înainte câteva zile.

Încălțată în pantofi sport albi Marks & Spencer, cu o bluză pe corp Smythe și pantaloni cu talie înaltă, largi, Zara, ducesa de 38 de ani a luat startul pentru un sprint, alături de alte persoane. L-a și furat, după cum se poate vedea în înregistrările apărute. Sigur, nu a fopst o competiție pe bune, dar e clar spiritul competitiv al ducesei.

Voiasă și plină de energie, Kate Middleton a încercat și niște mișcări de taekwondo, la care s-a dovedit pricepută.

De altfel, ducesa este o femeie foarte activă, ceea ce se oglindește și în felul în care arată. După trei nașteri, arată fenomenal! Nu are pic de burtă, silueta e perfect proporționată, picioarele sunt în cea mai bună formă, și poate îmbrăca orice.

Vezi și Kate Middleton, o ducesă fără frică! Tu ai avea curajul ei? Pe ce a putut să pună mâna. Te trec fiorii!

Citește și: