Kate Hudson se mărită, dar numai după ce se întâmplă ceva foarte important în viața sa. Uite ce mai așteaptă

Kate Hudson se marita

Actrița Kate Hudson, în vârstă de 39 de ani, fiica lui Goldie Hawn și a lui Bill Hudson, își plănuiește deja nunta cu Danny Fujikawa. Însă aceasta nu va avea loc decât după un moment foarte special pentru actriță.

Kate așteaptă să aducă pe lume cel de-al treilea copil al său și doar după aceea va face nunta. În cadrul ceremoniei, un rol foarte important îl va avea chiar fiica ei, care încă nu a venit pe lume, dar este așteptată dintr-un moment în altul. Practic, va fi un fel de dublă ceremonie, a declarat o sursă.

Nunta va avea loc în curtea casei sale din Malibu. Nu va fi una cu pretenții, ci una în familie, la care vor participa atât părinții miresei, cât și cei trei frați ai săi și cei doi fii ai actriței. Va fi prezentă, bineînțeles, și familia mirelui.

Ceremonia e una așteptată, mai ales că mama viitoarei mirese și-a dat deja binecuvântarea. Potrivit unei surse, Goldie Hawn pur și simplu îl adoră pe Danny.

Kate, care a fost căsătorită cu Chris Robinson din 2000 până în 2007, fiind apoi partenera lui Matthew Bellamy (2000 – 2014), îl cunoaște pe Danny de 10 ani. Abia de un an cei doi formează însă un cuplu.

Foto: Hepta

Vezi și Actrița Kate Hudson a făcut la beție ceva cu care nu se mândrește. Dar a fost ”eliberator”!

Citește și: