”Frumușica” Julia Roberts a împlinit 52 de ani! Cum s-a schimbat actrița de-a lungul anilor | GALERIE FOTO

Julia Roberts a implinit 52 de ani

Deși poate există actrițe mai frumoase decât ea, Julia Roberts va fi întotdeauna 'Frumușica'. Asta, chiar dacă actrița a împlinit duminică 52 de ani!

52 de ani în care a făcut mai multe decât sperăm să facem noi într-o viață.

Julia a devenit cunoscută în anul 1990. 'Pretty woman' i-a adus celebritatea, confirmată apoi cu filme ca 'My Best Friends Wedding', 'Notting Hill' sau 'Erin Brockovich', care i-a adus și un Oscar. Tot acest din urmă film a sporit considerabil vânzarea de sutiene tip push-up, așa cum purta personajul ei în film.

Actrița nu a fost propulsată în carieră de nimeni, acaesta fiind rezultatul propriilor eforturi. La doar 23 de ani era deja cel mai bine plătită actriță din lume.

Tot Julia Roberts e actrița care a fost numită de cel mai multe ori 'cea mai frumoasă femeie din lume'.

Rolul vieții sale e cel de mamă

Pe platoul de filmare l-a cunoscut și pe cel care avea să-i devină soț, Danny Moder, cel care i-a dăruit și trei copii.

De altfel, vorbind despre ea, Julia Roberts spune că, înainte de toate, este mamă și că acesta este 'rolul' vieții sale.

În 2004, aceasta i-a născut pe gemenii Phinnaeus și Hazel. Mezinul Henry a venit pe lume în 2007. 'Viața mea acasă îmi aduce fericirea supremă', a declarat Julia, femeia cu cel mai frumos surâs din lume, în mai multe rânduri.

Vezi și E incredibil cu cât a fost plătită Julia Roberts pentru un film în care a avut fix 251 de cuvinte de spus și în care nici nu s-a mișcat!

Citește și: