Într-un interviu recent, acesta a declarat: ”Cred că e îngrozitpr că trăim într-o astfel de lume și vă spun că niciodată nu am dat, nici măcar 60 de secunde, din vaiața mea pentrui a mă uita la Housewives bla bla sau la Familia Kardashian.

Nici numele nu le știu. Nu am privit nici 60 de secunde dinj show, nu e pentru mine”, a spus cântărețul în vârstă de 56 de ani.

Referindu-se strict la vedeta incontestabilă a uneia dintre emisiuni, Kim Kardashian, Jon Bon Jovi a spus: ”Ce va scrie în autobiografia ta? <>. Îmi pare rău. Nu pot fi de acord”, a spus artistul făcând referire la felul în care Ki Kardashian a devenit celebră, după ce o acsetă cu ea, înn care era filmată făcând sex cu un fost iubit, a ajuns în mediul virtual.

Odată pornit pe acest subiect, rockerul a fost greu de oprit, el referindu-se la lipsa de talent a personajelor din aceste emisiuni. ”Du-te și scrie o carte, pictează, joacă în filme sau pe scenă, studiază, cântă!”, a mai spus el.

Reese Whiterspoon: ”Dacă faci poze cu tine goală, cu telefonul mobil, ascunde-ți fața!”

Nu e singurul de această părere. Și actrița Reese Witherspoon condamnă atenția de care se bucură astfel de staruri, cum sunt Kim Kardashian sau Paris Hilton. ”Înțeleg, e bine să fii o fată rea. Dar e posibil să ajungi la Hollywood și fără un reality show”, a spus ea.

”Când am venit în acaestă industrie, dacă faceai o astfel de casetă (în care să faci sex) și ea ajungea pe piață, erai rușinată și o ascundeai sub pat”, a spus Reese, referindu-se la faptul că atât Kim, cât și Paris au avut astfel de casete.

”Iar dacă faci poze cu tine goală cu telefonul mobil, ascunde-ți fața!” – a mai continuat vedeta. De-a lungul vemii, au existat mai multe scandaluri în care hackeri au intrat în telefoanele mai multor celebrități și au făcut publice astfel de fotografii compromițătoare.

Daniel Craig, către starurile acestei emisiuni: ”<> Du-te naibii!”

Daniel Craig împărtășește și el aceeași părere. Ba merge și mai depatre, numind surorile Kardashian ”niște idioate”. ”Uitați-vă la fetele Kardashian, valorează milioane. Poate că nu erau așa de rele la început, dar uitați-vă acum la ele.

Le vezi și îți spui: <>”, a declarant el.

Actorul râde și despre lamentările acestor vedete, care, la un moment dat, spun că vor să fie singure. După părerea lui, odată ce ai renunțat la intimidate, nu o mai poți recăpăta. ”Nu o mai poți avea – nu mai poți să o cumperi. <> Du-te naibii! Am fost (prin intermediul emisiunii – n. red.) în sufrageria ta. Am asistat la momentul în care ai născut. Ai filmat pentru noi placenta și acum vrei intimidate?”, mai spune, pe buină dreptate, actorul.

Vezi și Bon Jovi revine la București. Unde și când va concerta. Vezi și cât costă biletul

Citește și: