Jojo se reprofilează? A devenit bijutier!

Jojo se reprofilează? A devenit bijutier!

Actrița Jojo, Cătălina Grama, a învățat să mânuiască pânze de traforaj și instrumente de sudură la cursul de bijutier pe care l-a absolvit și se declară fascinată de întregul proces prin care o idee devine o frumoasă bijuterie.

Obișnuită cu scena și cu platourile de filmare, Jojo a fost nevoită ca la cursurile de bijutier să învețe ceva cu totul diferit.Îți trebuie răbdare, voință și precizie. Însă eu le am pe toate atunci când fac un lucru de care sunt cu adevărat pasionată. Sunt în stare să pictez ore în șir și pierd noțiunea timpului când trebuie să topesc, să pilesc, să modelez și să asamblez o bijuterie. E un lucru incredibil să vezi cum se naște ceva din mâinile tale!', spune Jojo.

Actrița, care are și un brand de bijuterii, recunoaște că a fost mereu o perfecționistă, așa că a vrut să vadă și să înțeleagă în cele mai mici amănunte ce înseamnă de fapt să creezi o bijuterie. Noțiunile noi îmi vor fi de mare ajutor și în ce privește partea de creație. Voi spune prin bijuteriile pe care le realizez povești despre mine și lucrurile care mă pasionează.', adaugă Cătălina Grama.

Credit foto: arhiva personală/Talentivity

Credit foto: arhiva personală/Talentivity

Credit foto: arhiva personală/Talentivity