Johnny Galecki, din serialul ”The Big Babg Theory”, va deveni tată, pentru prima oară, la 44 de ani

Johnny Galecki va deveni tată

Johnny Galecki, din serialul ”The Big Bang Theory”, va deveni tată, pentru prima oară, la 44 de ani. Actorul american şi Alaina Meyer, în vârstă de 21 de ani, au anunţat că vor deveni părinţi într-o postare comună pe conturile de socializare.

„Suntem extraordinar de fericiţi să vă anunţăm că, în curând, vom întâmpina un copil în această lume nebună şi minunată”, au scris cei doi.

„Lumea este plină de dragoste. Noi sperăm că dragostea noastră să fie scânteia pentru dragostea voastră, aşa cum şi dragostea voastră a fost scânteia care a aprins dragostea dintre noi”, arată cei doi în mesaj.

Actorul de origine belgiană şi-a anunţat public legătura cu Alaina Meyer în luna septembrie a anului trecut. Înainte de Alaina, Galecki a avut o relaţie cu colega de filmare Kaley Cuoco.

Johnny Galecki a ocupat locul doi în topul celor mai bine plătiţi actori de televiziune în 2018, an în care a câştigat 25 de milioane de dolari.

Serialul ”The Big Bang Theory”, lansat în 2007, se va încheia odată cu sezonul actual, care este cel de-al 12-lea.

Vezi și Îl cunoști din Teoria Big Bang, dar știai că e căsătorit cu un bărbat cu care are o relație de 16 ani? Iată cum arată soțul lui Jim Parsons

Citește și: