John Travolta și Olivia Newton-John s-au îmbrăcat pentru prima oară în costumele din Grease, după 41 de ani!

John Travolta si Olivia Newton John s-au imbracat pentru prima oara in costumele din Grease

La 41 de ani de la filmul 'Grease', care avea să le aducă celebritatea actorilor John Travolta și Olivia Newton John, protagoniștii s-au îmbrăcat, pentru prima oară, în hainele purtate în film, încă actuale, și au apărut, de mână, la un eveniment, în weekend.

Toată lumea a fost în delir, mai cu seamă că actorii principali din film au acum 71 de ani – Olivia Newton John – și 65 de ani – John Travolta.

Olivia Newton John, cea care a dat viață personajului Sandy Olsson, a venit îmbrăcată într-o ținută galbenă și o cămașă albă, în timp ce John Travolta, care l-a jucat pe Danny Zuko, a îmbrăcat jeanși, o bluză și o geacă de piele, toate negre. A purtat o perucă, pentru că, între timp, și-a pierdut podoaba capilară, el fiind în prezent ras în cap.

Ulterior, Olivia Newton John, care se lupta cu cancerul, s-a schimbat în pantaloni și geacă de piele, tot o ținută folosită în film. Recent, această geacă a fost vândută la licitație pentru suma de 185.000 de lire sterline. Cumpărătorul, rămas anonim, a ținut însă să-i dăruiască jacheta actriței, un gest rar de mărinimie.

Vezi și Bolnavă pentru a treia oară de cancer, ajuns deja în stadiul 4, Olivia Newton-John a trebuit să învețe să meargă din nou

Citește și: