John Travolta și Kelly Preston au sărbătorit 28 de ani de căsnicie! Ce frumos au marcat momentul!

John Travolta si Kelly Preston au sarbatorit 28 de ani de casnicie

Au trecut 28 de ani de când John Travolta și Kelly Preston și-au spus 'da'. Un 'da' hotărât care îi ține împreună și astăzi, într-o lume sclipitoare, cum e Hollywood-ul, în care instituția căsătoriei e tot mai firavă și vremelnică.

Cei doi actori au reușit să rămână împreună chiar dacă au trecut peste o încercare care ar fi dezechilibrat sau rupt alte cupluri. Moartea unui fiu.

Joi, cei doi au sărbătorit aproape jumătate de viață împreună, punctând momentul cu o cină la restaurant. S-au pozat brațe în brațe, fericiți ca doi oameni care împart totul de atâta vreme.

 

View this post on Instagram

 

Happy Anniversary to my wonderful wife ♥️ @therealkellypreston

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Travolta, în vârstă de 65 de ani, a scris pe Instagram, postând instantaneul de la cină: 'Aniversare fericită minunatei mele soții'. A încheiat mesajul sugestiv, cu un emoticon în formă de inimă.

Cât despre Kelly, în vârstă de 56 de ani, aceasta a scris pe o rețea de socializare: 'Către dragul meu Johnny, cel mai minunat om pe care îl cunosc. Mi-ai dat speranță când mă simțeam pierdută, m-ai iubit necondiționat și cu răbdare… m-ai făcut să râd mai tare decât orice om ar fi putut să o facă'.

'Ești un tătic de vis și faci ca viața să fie atât de amuzantă! (…) Cu tine știu că voi fi bine, indiferent ce se întâmplă… Te iubesc complet și pentru totdeauna', a scris Kelly Preston.

Printre cei care au comentat la această postare s-a aflat și John Travolta, care i-a scris, la rândul său: 'Te iubesc atât de mult, Kelly! Îți mulțumesc pentru toată iubirea ta și pentru că ești o soție și o mamă minunată'.

Ea era căsătorită când s-a îndrăgostit de el

Kelly Preston s-a îndrăgostit de John Travolta când era căsătorită cu altcineva. 'Nu eram fericită în căsnicie. Eram cu persoana greșită', a povestit ea într-o emisiune, anul trecut.

Ea și Travolta s-au căsătorit în 1991 și au devenit părinți de trei ori. Primul lor copil, Jett, a murit în 2009, la vârsta de 16 ani. Mai au o fată, Ella Bleu, de 19 ani, care deja le calcă pe urme într-ale actoriei, și un băiat de 8 ani, Benjamin.

Vezi și John Travolta a povestit cine l-a convins să se radă în cap. Ce reacție a avut soția lui

Citește și: