John Stamos a devenit tată! Își vede visul cu ochii la 54 de ani! Fotografia adorabilă pe care a împărtășit-o cu fanii

John Stamos a devenit tata

Actorul care l-a întruchipat pe 'unchiul Jesse' în serialul 'Full House', John Stamos, a devenit tată pentru prima oară, la 54 de ani.

Anunțul a fost făcut chiar de către actor, luni, pe o rețea de socializare. Pe micuț îl cheamă Billy, iar Stamos nu a rezistat tentației de a posta o fotografie cu acesta pentru fani.

Iar comentariul care însoțește poza – în care Stamos îl ține pe micuț pe piept – e adorabil, oglindind perfect iubirea, recunoștința și fericirea, sentimente care pare că dau pe afară în cazul vedetei: 'De acum înainte, cea mai bună parte din mine va fi formată întotdeauna din soția și fiul meu. Bun venit, Billy Stamos (numit după tatăl meu)!'.

Comentariul se încheie, grăitor, cu hastagul '#Nu mai sunt doar un unchi, sunt extrem de fericit'.

Sarcina lui Caitlin McHugh, în vârstă de 31 de ani, a fost anunțată public în decembrie. Două luni mai târziu cei doi s-au căsătorit.

'Nu știu ce m-aș fi făcut dacă nu aveam un copil acum… Am făcut tot ce se putea face… Am avut cea mai frumoasă și binecuvântată viață de pe planetă și cel mai mai onest și frumos lucru, real, nu l-am făcut', spunea el, referindu-se la faptul că nu a reușit să aibă un copil până la această vârstă.

Foto: Instagram

Vezi și John Stamos a pozat cu burtă falsă. Abia așteaptă să devină tată: 'Sunt cele mai lungi 9 luni din viața mea!'

Citește și: