A fost deconectat de la aparate la numai 51 de ani. Un ”greu” al Hollywood-ului a fost declarat mort, după două săptămâni de comă

John Singleton a murit

Regizorul american John Singleton, în vârstă de 51 de ani, a fost declarat mort, după ce familia lui a luat dificila decizie de a-l deconecta de la aparate, după două săptămâni de comă.

În urmă cu două săptămâni, regizorul unor filme ca „Boyz in Hood”, „Poetic Justice” sau '2 Fast 2 Furious' a suferit un accident vascular cerebral. Inițial, presa americană a scris că accidentul vascular cerebral a fost unul minor. Toată lumea aștepta ca Singleton să se refacă rapid. Însă lucrurile au luat altă întorsătură.

„Aceasta a fost o decizie agonizantă (deconectarea de la aparate – n. red.), pe care familia noastră a luat-o, după câteva zile, cu sfatul atent al medicilor lui John”, se arată în comunicatul emis de familie, în care se anunță decesul regizorului.

John Singleton a fost nominalizat la Oscar pentru „Boyz N the Hood” din 1991. Proiectele sale recente includ seria TV „Snowfall”.

Vezi și Un 'greu' de la Hollywood a suferit un accident vascular cerebral, la numai 51 de ani

Citește și: