La 76 de ani, un actor de Oscar, care s-a retras, se apucă de cântat

La 76 de ani, un actor de Oscar, care s-a retras, se apucă de cântat

Actorul Joe Pesci, premiat cu Oscar, a anunţat că va lansa la finalul lunii noiembrie un album de studio.

Actorul, cunoscut din filme ca „My Cousin Vinnie', „Raging Bull',  „Goodfellas', dar și 'Home Alone', va lansa albumul „Pesci… Still Singing', pe 29 noiembrie. Pe album este inclusă şi o colaborare cu Adam Levine, solistul trupei Maroon 5.

Deși nu mulți dintre fanii săi știu, actorul a mai cochetat cu muzica, în tinerețe. Albumul de debut al lui Joe Pesci, „Little Joe Sure Can Sing!', a fost lansat în 1968, iar cel mai recent disc al lui, „Vincent Laguardia Gambini Sings Just For You', a apărut în 1998.

Actorul, cre a mai jucat în „Once Upon a Time in America', „JFK', „Casino', din franciza „Lethal Weapon', „A Bronx Tale', în regia lui Robert De Niro, „The Good Shepard', s-a retras încă din 1998, la vârsta de numai 55 de ani. A revenit însă pentru scurte roluri, în „Love Ranch', dar și în recent lansatul 'The Irishman', film în care el joacă alături de Robert de Niro şi Al Pacino.

A fost de două ori nominalizat la Globurile de Aur şi la Oscar, pentru rolurile secundare din „Raging Bull' şi „Goodfellas'. Acesta din urmă i-a adus premiul Academiei americane de film.

În ciuda vârstei, 76 de ani, Joe Pesci se ține destul de bine. Actorul, tată o singură dată, e divorțat din 1992.

Vezi și Cum arată acum actorii din celebrul film „Singur acasă'? Nu-i mai recunoști

Citește și: