Joc periculos de Sandra Brown, un colet misterios aduce doi oameni împreună

Joc periculos de Sandra Brown, copertă

Joc periculos de Sandra Brown spune povestea lui Rye Mallett. Este un pilot de elită, al unei companii care face transport de marfă către zone îndepărtate ale lumii. Ajunge să fie prins, fără voia lui, într-un joc periculos.

Rye pare a fi un rebel. Are un aspect neîngrijit. Este neras, iar părul mereu zburlit. Este mereu ursuz și nu doarme cele 8 ore impuse de regulamentul aviatic înainte de un zbor. Totuși, are o reputație solidă și se știe că poate zbura pe cea mai năpraznică vreme, ziua sau noaptea și va duce coletele întotdeauna la destinație. Aceasta îl va duce într-un joc periculos din care nu știe dacă mai scapă.

Citește și: 'Îmblânzirea unui crai' de Suzanne Enoch. Doamna cu reputația pătată și cuceritorul

Joc periculos, dar incitant

Rye primește misiunea de a zbura în cele mai vitrege condiții meteo și bineînțeles că acceptă. Trebuie să ajungă într-un orășel din georgia să livreze o misterioasă cutie neagră unui anume dr. Lambert. Rye nu întreabă de ce. Discreția face parte din meseria lui. Dar atunci când aterizează pe o pistă izolată, își dă seama că îl așteaptă mai multe probleme decât s-ar fi gândit. O încercare de sabotaj îl face să fie aproape de a se prăbuși.

Aventuri neașteptate

În locul doctorului Lambert, apare fermecătoarea Dr. Brynn O’Neal. Femeia pretinde că destinatarul a trimis-o pe ea să ia coletul. În ciuda obiceiului lui Rye de a nu-și băga nasul în problemele altora și a fi extrem de discret, ajunge să fie foarte intrigat de misterul care înconjoară transportul. Totodată, e atras irezistibil de atractiva Brynn O’Neal. Totul se transformă într-un joc periculos. Rye și Brynn vor petrece împreună 48 de ore pline de aventură într-o cursă contra cronometru pentru a livra încărcătura pe care trebuie să o protejeze de oameni care ar ucide să intre în posesia ei. Rye nu e doar în pericol de a-și pierde viața, ci și inima… Și nici nu știe dacă frumoasa este ceea ce pretinde că este…

Citește Joc periculos de Sandra Brown pentru a vedea cum cei doi reușesc să iasă dintr-o situație care pare disperată. Cartea apare vineri, 10 mai, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: