Nikki Newman este una dintre actrițele principale ale producție. „The Young and the Restless”, așa cum se numește serialul în engleză. Acesta a fost difuzat prima dată pe data de 26 martie 1973 pe canalul TV american CBS și a fost continuat  și în prezent și are o adevărată istorie, ajungând la un număr impresionant de peste 11.000 de episoade, fapt pentru care frumoasa actriță a crescut, s-a maturizat și a îmbătrânit chiar sub privirile faniilor acestui serial.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

 

Arată fabulos la 61 de ani

Melody Thomas Scott este cea care îi dă viaţă celebrului personaj Nikki Newman din longevivul serial și arată fabulos și acum la 61 de ani, deși ultimii  37 de ani și i-a petrecut pe platoul de filmare de la renumitul serial.

Ea  s-a născut în Los Angeles, California pe 18 aprilie 1956. Avea opt ani când a fost distribuită în primul său rol din “Marnie”, celebrul film regizat de Alfred Hitchcock, iar de la vârsta de 23 de ani a ieșit din serialul „The Waltons” ca  să joace în “Tânăr şi neliniştit”.

Melody Thomas Scott joacă în film de la vârsta de 23 de ani

Ea a jucat rolul unei tinere sărace care dansa într-un bar şi se îndrăgosteşte de Victor Newman.   Transformarea ei este ulutitoare de-a lungul serialului, iar înfățișarea ei a  evoluat odată cu personajul care s-a cizelat după casniciile cu Victor Newman, Jack Abbott și alte sase personaje importante ale serialului.

Actriţa continuă să joace şi azi în longevivul serial. „E un miracol pentru un actor să aibă același job de 35 de ani. Sunt atât de norocoasă”, declarat actrița, într-un interviu mai vechi.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul TV

Și-a găsit fericirea pe platoul de filmare

Melody și-a găsit chiar și fericirea pe platoul de filmare de la „Tânăr și neliniștit”. După două mariaje eșuate, ea s-a îndrăgostit de producătorul executiv al serialului Edward J. Scott. Cei doi s-au căsătorit în 1985 și au o căsnicie și o familie foarte fericită, ei având împreună trei fete: Jennifer (fiica lui Edward din alt mariaj), Alexandra Danielle Yeaggy ( fiica lui Melody din alt mariaj) și fiica lor, Elizabeth.

Serialul „Tânăr și neliniștit” a fost lansat inițial, pentru a spune povestea și legăturile dintre familiile Brooks si Foster. Însă, acesta  a evoluat și s-a complicat atât de tare încât nu ne-ar surprinde dacă personaje pe care le credeam moarte ar reveni „la viață” ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citește și: