Transformare incredibilă pentru JK Rowling, autoarea seriei Harry Potter. Arată cu 25 de ani mai tânără!

JK Rowling s-a facut roscata

JK Rowling, autoarea volumelor Harry Potter, a fost întotdeauna o femeie frumoasă. La cei 54 de ani ai săi, este și o femeie elegantă și distinsă. Însă cea mai recentă apariție a ei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Scriitoarea a pășit pe covorul roșu la brațul actorului Eddie Redmayne, la premiera documentarului 'Finding The Way Home', produs de HBO. Tânărul este naratorul în acest documentar.

Însă toate privirile s-au ațintit imediat asupra ei, autoarea fiind vizibil întinerită. A renunțat la blondul deja emblematic, optând pentru un roșiatic care îi vine de minune, mai cu seamă că are tenul deschis.

A renunțat și la look-ul natural, afișat de obicei, alegând un ruj roșu și conturându-și ochii mai mult decât de obicei.

Dacă între timp a lăsat și esteticienii să intervină la nivelul feței ei, doar ea știe. Însă rezultatul, cu sau fără operații estetice, este fabulos. Fără exagerare, se poate spune că JK Rowling arată cu 25 de ani mai tânără.

Cât despre vestimentație, a ales un costum, cu pantaloni, și o bluză nude. Nimic sclipitor, JK Rowling fiind ea însăși podoaba.

Vezi și Lavinia Pîrva, transformare uluitoare după ce a devenit mămică. Cum arată după ce a trecut pragul unei clinici de înfrumusețare

Citește și: