Jim Carrey are o fiică superbă! Are 30 de ani și seamănă leit cu tatăl ei

Jim Carrey are o fiică superbă! Are 30 de ani și seamănă leit cu tatăl ei

Jim Carrey este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de comedie de la Hollywood, însă puțină lume știe că acesta are o fiică,  care îi seamănă perfect.

 

Jane Erin Carrey este unicul copil al lui Jim Carrey (56d e ani) , rezultat din mariajul cu actriţa Melissa Womer. Cei doi au fost căsătoriți 8 ani, însă au decis să-și spună „Adio' în  1995.

Tânăra de 30 de ani este mama unui băiețel, Jackson Riley Santana, în vârstă de 8 ani, din căsătoria cu artistul Alex Santana, cu care a fost căsătorită doar doi ani, din 2009 până în 2011.

Citește și: Tom Hardy, transformare dramatică pentru a juca în rolul lui Al Capone! A ajuns de nerecunoscut

Deși este fiica lui Jim Carrey, a fost timp de 6 ani chelnăriță

Jane seamănă leit cu tatăl ei, moștenindu-i zâmbetul care l-a făcut celebru,  însă nu l-a urmat pe acesta în carieră, ci s-a orientat către muzică, având propriul band.

Jane Erin Carrey a participat, în urmă cu șase ani, la emisiunea American Idol, unde toată lumea a rămas cu gura căscată când a aflat că este fiica îndrăgitului actor. Pe atunci, tânăra era o chelneriţă într-un local, meserie pe care a practicat-o timp de șase ani, în ciuda faptului că e totuşi fiica unui actor celebru. Jane a încercat să stea departe de lumina reflectoarelor, însă a reușit să se facă remarcată în momentul în care a compus una dintre melodiile de pe coloana sonoră a filmului „Dumb and Dumber To, care a apărut în 2014, şi în care Jim Carrey apare într-un rol principal.

Citește și: