Emoții mari pentru Jessica Simpson. A ajuns iar la spital, de 4 ori în 2 luni! Ce se întâmplă cu sarcina ei

Jessica Simpson internata

Cântăreața și actrița Jessica Simpson a trecut prin momente de spaimă, temându-se pentru sarcina ei. Gravidă cu al treilea copil și pe ultima sută de metri de sarcină, vedeta a ajuns la spital, unde a fost nevoită să rămână internată timp de o săptămână.

E a patra oară în două luni când e internată, iar motivul e bronșita, așa după cum singură mărturisește pe contul de Instagram.

Din fericire, sarcina nu i-a fost afectată. 'După o săptămână în spital din cauza bronșitei ( a patra oară în două luni), în sfârșit sunt acasă! Să tușesc, însărcinată fiind cu Burdie, a fost foarte dureros.

Încet-încet, devin mai sănătoasă din zi în zi. Fetița a fost monitorizată și se descurcă de minune! Sunt pe calea spre însănătoșire și număr zilele până când îi voi vedea zâmbetul.

Transmit iubire și rugăciunile mele către toate mamele care trec sau au trecut prin așa ceva', a scris vedete pe contul său de socializare.

Jessica Simpson, care are deja doi copii (Maxwell, de 6 ani, și Ace, de 5 ani) cu soțul ei, Eric Johnson, mai are foarte puțin până când va aduce pe lume cel de-al treilea copil, o fetiță. Sarcina nu a fost planificată, fiind mai degrabă un 'miracol', după cum se exprimă vedeta. În ciuda faptului că avea montat un sterilet, Jessica Simpson, care este și o femeie de afaceri de succes, a rămas însărcinată.

Iar sarcina nu a fost deloc una ușoară. Vedeta s-a confruntat cu mai multe neplăceri decât la celelalte două sarcini, de la arsuri în piept până la picioare extrem de umflate. În plus, a și luat foarte mult în greutate, fiind în prezent greu de recunoscut.

Vezi și Jessica Simpson, însărcinată cu al treilea copil, e imensă! Știe și ea asta și face haz de necaz, după ce a ajuns într-o situație stânjenitoare

Citește și: