E vedetă, dar se confruntă cu o problemă care chinuie multe femei în sarcină

Jessica Simpson are probleme in sarcina

Ai crede că vedetele, așa strălucitoare cum le vezi la evenimente, pășind impecabile pe covorul roșu, nu au parte de problemele și suferințele femeilor de rând. Dar lucrurile nu stau deloc așa. Jessica Simpson, de exemplu, recunoaște deschis că e depășită de o problemă dată de sarcină.

Actrița și cântăreața, însărcinată a treia oară – o surpriză totală, din moment ce avea sterilet – are picioarele extrem de umflate și e complet depășită de situație.

Vedeta în vârstă de 38 de ani a postat pe o rețea de socializare și dovada, un picior extrem de umflat, dureros chiar, cerând sfatul fanelor sale.

 

View this post on Instagram

 

Any remedies?! Help!!!!

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

În sarcină, unele femei se confruntă cu așa ceva nu doar la nivelul picioarelor, ci chiar al feței. 'Ceva remedii? Ajutor!!!', a scris Jessica Simpson pe Instagram. Vedeta este deja mamă a doi copii, Maxwell, de 6 ani, și Ace, de 5 ani. La celelalte două sarcini nu s-a confruntat cu această problemă.

Simpson, care așteaptă prima sa fetiță, a declarat în septembrie, atunci când a anunțat că este din nou gravidă, că e clar vorba despre un miracol. Deși luase în calcul posibilitatea de a mai avea un copil, nu s-a gândit serios la asta. În plus, spune Jessica, ea și soțul ei nu prea au avut activitate în dormitor în luna în care a rămas însărcinată. 'E un copil miracol', a spus ea.

Citește și: