Justin Timberlake, tată din nou? Ce l-a dat de gol

Jessica Biel si Justin Timberlake

Actrița Jessica Biel ar urma să devină din nou mamă, spun surse din anturajul ei și al soțului ei, cântărețul Justin Timberlake. Cei doi sunt deja părinții unui băiat de 2 ani, Silas Randall.

Deocamdată, Jessica, actrița cunoscută din serialul ”7th Heaven”, nu a spus nimic, însă anumite gesturi îi trădează pe cei doi. La ultimele ieșiri cu prietenii, Jessica, în vârstă de 35 de ani, s-a abținut de la alcool. În plus, soțul ei îi ține mai tot timpul protector burtica, semn că acolo s-ar putea ascunde o nouă viață.

”Toți cei din preajma lor au simțit că ceva e diferit”, a declarat o sursă din anturajul lor.

Cântărețul e în al nouălea cer

Iar cu puțin timp în urmă, în timpul unui interviu, Justin Timberlake a declarat: ”Îmi doresc atât de mulți copii cât se poate, dacă e să fiu sincer”.

Vorbind despre cum e viața de când e tată, Timberlake e pur și simplu copleșit: ”Te trezești și, deodată, vezi acea ființă de care ești responsabil”.

Jessica Biel și Justin Timberlake au început să iasă împreună în 2007, iar patru ani mai târziu și-au anunțat logodna. În mai puțin de un an s-au căsătorit în Italia. Silas s-a născut în 2015 și iată că în scurt timp ar putea avea un frate sau o soră.

Foto: Hepta

Vezi și Veste neașteptată! Monica Gabor este însărcinată? Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: