Jenny McCarthy este în culmea fericirii. Actrița devine din nou mamă la 44 de ani

Jenny McCarthy, una dintre presupusele victime ale lui Seagal

Fericire mare pentru Jenny McCarthy! Actrița se pare că este din nou însărcinată la 44 de ani. Ea a fost surprinsă, alături de soțul ei, Donnie Wahlberg, plecând de la o clinică cu zâmbetul pe buze amândoi. Cei doia r fi primit frumoasa veste că vor deveni părinți.

Jenny și  Donnie Wahlberg s-au căsătorit în 2014, iar de atunci cei doi au încercat să devină părinți, iar abia acum li s-a împlinit dorința, potrivit revistei americane OK!.Actrița mai are un fiu, în vârstă de 15 ani, Evan, care este bolnav de autism, dintr-o căsnicie anterioară,  iar soțul ei are și el doi băieți, din alte relații, Xavier (24 de ani) și Elijah (16 ani).

 

Jenny poartă haine largi ca să-și ascundă sarcina

Celebra actriță  era îmbrăcată în haine sport și largi pentru a-și ascunde burtica, iar imediat cum au ieșit din policlinică, ea și-a sărutat soțul de bucurie.

Jenny McCarthy este actriţă, autoare şi activistă în domeniul autismului. Ea a pus bazele unei organizaţii internaţionale, Generation Rescue, care reuneşte cercetători, medici şi părinţi ce caută cauzele şi tratamente pentru autism, ADHD şi boli cronice. Organizaţia monitorizează mii de familii care trec prin procesul de recuperare a sănătăţii copiiilor lor.

Citește și:

Loading...