Jennifer Lopez, detalii despre nuntă. La 50 de ani, face un anunț măreț!

Jennifer Lopez vrea un copil cu Alex Rodriguez

Jennifer Lopez, logodită cu fostul spotriv Alex Rodriguez, își dorește ca la nunta ei, fiul său, Max, în vârstă de 11 ani, să fie cel care o conduce la altar.

Totuși, deși o nuntă va avea loc, nu se știe când va fi aceasta, nefiind încă stabilită o dată. Cel puțin așa susține vedeta.

Confruntată cu o declarație a lui Alex Rodriguez, care a spus recent că se vor căsători 'undeva departe', Jennifer a replicat: 'Spune și el lucruri'.

'Vorbim despre nuntă, dar nu avem încă planuri ferme… Vorbim despre multe locuri (în care am putea să ne căsătorim – n. red.), dar încă nu știm', declarat actrița și cântăreața.

'Când te gândești la planurile de nuntă și Jennifer este partenera ta, tot ce trebuie să faci e să dai mult din cap'

Alex, cu 6 ani mai tânăr decât Jennifer, a mai spus recent că va face un pas înapoi și o va lăsa pe Jennifer să ia deciziile importante cu privire la nuntă. 'Când te gândești la planurile de nuntă și Jennifer este partenera ta, tot ce trebuie să faci e să dai mult din cap.

Nu știu care este locația, nu știu ce voi purta, nu știu când va fi. Doar voi apărea', a spus Alex Rodriguez, menționând că ex-ii ambilor vor fi invitați.

La rândul său, Jennifer a făcut o mărturisire destul de neașteptată pentru o femeie de vârsta sa. Întrebată dacă vrea să aibă un copil cu Alex, vedeta a răspuns fătă nicio îndoială: 'Daaa'.

Jennifer Lopez are deja doi copii, pe gemenii Max și Emme, rezultați din căsătoria cu cântărețul Marc Anthony, iar Alex are, de asemeni, două fetițe, din mariajul cu Cynthia Scurtis: Natasha, de 14 ani, și Ella, de 11 ani.

Vezi și Vârsta e doar un număr. Jennifer Lopez împlinește azi 50 de ani! Cum s-a schimbat de-a lungul timpului. Dovada că e un monument de ambiție | GALERIE FOTO

Citește și: