Jennifer Lopez, splendidă în rochie de mireasă, la 50 de ani! GALERIE FOTO

jennifer Lopez in rochie de mireasa

Fotografii cu Jennifer Lopez în rochie de mireasă au devenit virale, zielele trecute. Logododit cu vedeta din luna martie a acestui an, Alex Rodriguez, cel care va fi mire curând, își poate face acum o idee despre cum va arăta aleasa lui la nuntă.

Jennife Lopez a îmbrăcat rochia de mireasă, una extrem de strălucitoare și amplă, desprinsă parcă dintr-un basm, nu pentru a spune 'da' în realitate, ci pentru niște filmări.

Ea filmează zilele acestea pentru 'Marry Me', următorul ei film. Vedeta în vârstă de 50 de ani a fost fotografiată când cobora din mașină, îndreptându-se către platoul de filmare.

Cu cercei strălucitori, colier și inele cu diamante, vedeta a strălucit la propriu. Singura pată de culoare a fost o urmă de roșcat de pe capa din blană.

Filmul în care joacă J Lo, dar și starul columbian Maluma, cântăreț devenit actor, va fi lansat în SUA chiar de revelion.

Din distribuție face parte și actorul Owen Wilson, cu care actrița a mai jucat în 1997, în filmul 'Anaconda'.

J Lo însăși este în toiul pregătirilor pentru propria nuntă. Actrița și cântăreața e însă foarte secretoasă, refuzând să scape presei vreun detaliu. Cel care-i va deveni soț, Alex Rodriguez, a mărturisit că J Lo e cea care face toate planurile, iar el se supune. A lăsat să-i scape doar faptul că petrecerea va avea loc 'departe'.

Rodriguez a cerut-o de soție pe J Lo în martie, în timpul unei vacanțe în Bahamas, după doi ani de relație.

Vezi și Jennifer Lopez, detalii despre nuntă. La 50 de ani, face un anunț măreț!

Citește și: