Jennifer Lopez, despre prima întâlnire cu actualul iubit. Sportivul i-a trimis mesaj de la toaletă. Iată ce i-a scris

Jennifer Lopez despre prima intalnire cu Alex Rodriguez

Cântăreața Jennifer Lopez și sportivul Alex Rodriguez formează de ceva vreme un cuplu și deja se gândesc la căsătorie. Dar iată cum a început povestea lor de dragoste. Artista a povestit recent cum a decurs prima întâlnire cu Alex Rodriguez.

În timp ce Jennifer Lopez suține că a fost o întâlnire atunci când Alex Rodriguez a întrebat-o dacă vrea să iasă la cină cu el, sportivul susține că aceea era doar o cină. În plus, spune el, nici nu o întrebase încă dacă se vedea cu cineva. Replica vedetei: 'Dacă mă vedeam cu cineva, nu ieșeam cu tine la cină!'.

'Ești teribil de sexy!'

Lăsând la o parte aceste mici 'neînțelegeri' de îndrăgostiți, Jennifer Lopez a povestit un pasaj interesant de la prima întâlnire. La un moment dat, Alex a plecat la toaletă, iar când deja se întorcea, vedeta a primit un mesaj. Era de la bărbatul cu care ieșise la restaurant, Alex Rodriguez. Îi spunea ceva ce nu îndrăznise să rostească cu voce tare: 'Ești teribil de sexy!'.

Gestul a mirat-o, dar acum, ca și atunci, i s-a părut 'drăguț', după cum recunoaște vedeta.

Jennifer Lopez, de 48 de ani, și Alex Rodriguez, de 42 de ani, au o relație din februarie 2017 și lucrurile par tot mai serioase. Sărbătorile le-au petrecut împreună, iar Alex se înțelege de minune cu cei doi copii ai cântăreței.

Foto: Hepta

Vezi și Ce spune Jennifer Lopez despre căsătoria cu Alex Rodriguez: 'Vreau să îmbătrânesc lângă cineva într-o relație stabilă'

Citește și: