Jennifer Lopez, cu ridurile la vedere în cele mai recent pictorial. Reacțiile sunt cu totul neașteptate

Jennifer Lopez cu ridurile la vedere

Fără îndoială, Jennifer Lopez face parte dintre vedetele 'perfecte'. Aparițiile sale sunt mereu impecabile, dantura e fără cusur, la fel zâmbetul, pielea strălucește, părul la fel, mușchii sunt perfect tonifiați, lungi, de felină… Răutăcioasele ar spune că sigur are câteva operații de înfrumusețare la activ și că și ele ar arăta așa dacă ar avea banii ei.

În realitate, însă, J Lo, la cei aproape 50 de ani ai săi, face destule eforturi pentru a arăta așa. O ajută, e drept, și genele, dar e mai mereu la sală, unde asudă din greu. Iar admirabil în cazul ei e că nu face nimic să-și ascundă ridurile, deși ar putea. Machiajul ar fi cea mai simplă soluție, iar chirurgia estetică ar scăpa-o de multe griji. Dar alege să fie naturală, îmbunătățind doar ceea ce (încă) poate.

E mesajul pe care l-a transmis, fără vorbe, fanilor săi prin intermediul celui mai recent pictorial. Artista, cântăreață și actriță, mamă a doi copii, a pozat pentru ediția de februarie a revistei Harpers Bazaar, iar ce-a ieșit i-a impresionat pe fani.

Așa după cum toată lumea se aștepta, corpul ei e perfect proporționat, picioarele lungi, totul e la locul lui. Însă mai cu seamă o fotografie i-a adus, dacă se putea, și mai multă simpatie și admirație. Una în care poartă un machiaj foarte natural, abia perceptibil, care nu-i ascunde deloc ridurile de la ochi.

Sunt riduri fine, poate de expresie, dar ele există. Și, deși ar fi putut fi șterse în Photoshop, vedeta și editorii revistei nu au vrut să facă asta. Gestul este aplaudat de fani: 'Mulțumesc că nu le-ați scos, editând fotografia. Arată minunat!', scrie cineva.

 

View this post on Instagram

 

Smile, its Friday! @jlo photographed by @studioakrans for Bazaars February 2019 issue

A post shared by Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus) on

'Chiar și ridutrile ei sunt frumoase. E o frumusețe naturală, cu sau fără machiaj', scrie altcineva.

'E uimitoare și naturală chiar și la 50 de ani. Minunate gene', exclamă un alt fan. 'Atât de fotogenică și naturală', completează altcineva, aceasta fiind părerea tuturor celor care au văzut fotografiile.

Vedeta, mamă a doi copii gemeni, Maximilian și Emme, de 10 ani, pe care îi are împreună cu fostul soț, cântărețul Marc Anthony, a acordat revistei și un interviu, în care admite că este mândră de ceea ce a realizat.

Admite că, uneori, criticile primite o destabilizează, dar își amintește că rezistă de mulți ani într-o industrie nemiloasă, ceea ce înseamnă, spune ea, că succesul ei nu a venit din greșeală sau pură întâmplare. A muncit mult și susținut pentru el.

J Lo, care din 2017 formează o pereche cu sportivul Alex Rodriguez, recunoaște și că programul infernal o obosește foarte mult. Dar în loc să agațe cariera în cui, așa cum ar face alte artiste de vârsta ei, își ia câte o pauză, după care revine în forță.

Vezi și Jennifer Lopez a pozat jumătate goală, cu celebrele curbe la vedere, la 49 de ani. Iată care e secretul ei!

Citește și: