Jennifer Lopez a cântat cu fiica ei pe scena de la Super Bowl 2020. Reacția lui Marc Anthony

Jennifer Lopez a cântat cu fiica ei pe scena de la Super Bowl 2020. Reacția lui Marc Anthony

Jennifer Lopez a uimit audiența la Super Bowl 2020 când a apărut pe scenă alături de fiica ei Emma. Micuța nu a moștenit doar frumusețea mamei ei, ci și pasiunea pentru muzică. Ea a cântat superb împreună cu mama ei.

 

Emme, fiica lui J.LO cu Marc Anthony, va împlini luna aceasta 12 ani, dar se poate lăuda deja cu o performanță incredibilă. Aceasta a cântat alături de mama ei și de Shakira pe stadionul Hard Rock Stadium din Miami, la Super Bowl, lucru la care unii artiști doar visează.

Fetița s-a ridicat la măsura așteptărilor mamei sale și  și-a delectat fanii cântând hit-ul ‘Lets Get Loud împreună cu Jennifer, dovedind că este extremd e talentată. .

Emme a apărut pe scenă cu un grup de fete identic îmbrăcate, însă s-a făcut remarcată imediat pentru solo-ul ei inedit.

Jennifer și-a împărțit show-ul cu Shakira, care în momentul în care  Emme a urcat pe scenă, artista bătea la tobe. Mai mult, în timp ce J.LO cânta partea ei din  hit-ul ‘Lets Get Loud, fiica ei a schimbat melodia, preluând ritmul cu ‘Born in the U.SA, de Bruce Spingsteen.

Latinos!', a urlat Jennifer, în timp ce purta pe umeri steagul statului Puerto Rico. Atât J.Lo, cât și tatăl micuței, Marc, s-au născut din părinți veniți din Puerto Rico.

Presatația micuței a făcut furori pe rețelele de socializare și ea a fost lăudat-o chiar și de câteva vedete, care sunt uimite de cât de bine poate să cânte micuța.

Putem să vorbim despre cât de minunat a cântat fiica lui JLO, Emme, pe o scenă așa de mare ca Super Bowl?', a scris Kim Kardashian.

Și tatăl micuței, Marc Anthony, a reacționat imediat după ce a văzut prestația fiicei sale, postând pe Twitter  un comentariu emoționant. Tata este foarte mândru de tine. Ești inima mea iar eu sunt pentru totdeauna al tău.', a spus acesta.

 

Citește și: