Jennifer Lopez, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. E pur și simplu incredibilă! VIDEO

jennifer Lopez danseaza la bara

Nu e ceva ce Jennifer Lopez nu poate face! Iar cântăreața și actrița dovedește asta zi de zi. Când credeai că le-ai văzut pe toate, vedeta te uimește iar și iar.

Pentru cel mai recent rol al său, diva a trebuit să intre în pielea unei dansatoare exotice. A fost nevoie să învețe inclusiv să danseze la bară. Și nu oricum, ci pe niște tocuri pe care alte femei nici nu ar fi putut merge!

Într-un clip abia lansat, Jennifer Lopez este urmărită de la primele antrenamente până când reușește să stăpânească această artă. Se vede o față a vedetei pe care lumea nu o știe. Din înregistrare reiese clar ce muncă titanică este în spatele aparițiilor sale, cât de disciplinată, serioasă și silitoare este.

Ambiție, tărie și obraz gros

De altfel, nici nu ar fi putut ajunge unde a ajuns în lipsa acestor calități. Într-un interviu recent, însăși Jennifer Lopez mărturisea că rețeta succesului său are la bază ambiția și tăria. În actorie, însă, pentru a rezista atâția ani, ai nevoie și de 'obrazul gros', a mărturisit ea.

Revenind la cel mai recent rol al său, Jennifer, în vârstă de 50 de ani, a mărturisit că a dansa la bară e cel mai greu lucru pe care l-a învățat până acum. Și să nu uităm că Jennifer s-a lansat ca dansatoare. Abia apoi și-a descoperit și etalat restul talentelor.

Vezi și Jennifer Lopez, dată în judecată pentru că a cântat „dezbrăcată' în Egipt. Cum a apărut pe scenă artista | GALERIE FOTO

Citește și: