Jennifer Lopez a pozat jumătate goală, cu celebrele curbe la vedere, la 49 de ani. Iată care e secretul ei!

jennifer Lopez a pozat jumtatae goala

În urmă cu 18 ani, Jennifer Lopez, la apogeul carierei ei, călca pe covorul roșu într-o rochie Versace extrem de decoltată, lăsându-i pe toți cu gura căscată. Anii au trecut, însă pare că nu și peste corpul ei. Toate curbele sunt la locul lor, după cum se vede într-un pictorial recent.

Jennifer Lopez, in urma cu 18 ani

E cel mai îndrăzneț pictorilal pe care vedeta l-a făcut vreodată. Și nimic din trupul ei – e drept, mult lucrat la sală – nu-i trădează vârsta: 49 de ani.

Lopez apare pe coperta ediției din luna decmbrie a revistei InStyle, purtând o piesă valentino, tot verde, ca și în urmă cu 18 ani. Curbele ei sunt complet expuse și ai senzația că orice mișcare ar face ar lăsa-o complet dezgolită.

Întrebată cum reușește să arate așa, în ciuda vârstei din buletin, vedeta răspunde prompt: fără cafea, fără alcool și cu mult somn.

'Am avut multă grijă de mine și iată că se vede!', declară ea.

'Jennifer Lopez are fundul mare'

Chestionată dacă simte în vreun fel efectele trecerii anilor, J Lo răspunde că uneori nu vede bine la telefon, că apar dureri de spate și că mușchii nu o mai ascultă ca pe vremuri, atunci când dansează mult. Tocmai de aceea a introdus în antrenament greutățile, spune ea.

Vedeta a povestit și cum a fost să crească știind că silueta ei are curbe mai pronunțate decât în cazul altor femei. 'În familia mea, curbele sunt prețuite și parte din cultura noastră. Spuneau despre mine: <>', a mai povestit ea.

Vezi și Cum reușește? Jennifer Lopez are același posterior ca acum 20 de ani!

Citește și: