Jennifer Garner este o femeie ca toate celelalte. S-a aflat într-o situație stânjenitoare, dar a postat totul online. Poti sa arunci cu pietre?

Jennifer Garner a cautat masina in parcare timp de 25 de minute

Se spune că femeile au ceva probleme când vine vorba despre orientarea spațială, fie că recunosc, fie că nu. Iar cu siguranță actrița Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, este una dintre ele. Însă admite asta deschis, fără ascunzișuri. Ba chiar are și umorul de a face haz de propria persoană.

Recent, actrița în vârstă de 47 de ani a avut treabă într-un mare magazin. A lăsat mașina în parcarea pe un nivel, însă, când s-a întors, a uitat cu desăvârșire unde era acesta. Timp de 25 de minute a încercat în zadar șă-și găsească mașina, cu ajutorul unei prietene, care a și filmat-o.

Era ferm convinsă că își lăsase mașina în sectorul 'Y', dar a fost de negăsit acolo. După nenumărate ture, pe jos și cu mașina prietenei sale, a zărit-o. Fusese parcată în sectorul 'F'. Nu și-ar fi amintit pentru nimic în lume locul, admite ea, făcând haz de necaz și de propria persoană.

 

View this post on Instagram

 

I would like to tell you this was an isolated incident, but….????.

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

A postat totul pe Instagram, comentând amuzată: 'Mi-ar plăcea să vă spun că a fost un incident izolat, dar…'. Cu alte cuvinte, nu a fost prima oară și cu siguranță nici ultima când trece prin așa ceva.

Vezi și Nu mai formează un cuplu, dar ce tribut frumos i-a adus Ben Affleck fostei soții, de Ziua mamei…

Citește și: