Actrița Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, revine, încet – încet, pe linia de plutire. Acum, că Ben Affleck a ieșit de la dezintoxicare, ea fiindu-i alături în această perioadă, își poate vedea în sfârșit de viața ei.

Și lucrurile par să se îndrepte în direcția cea bună. Sursele spun că actrița în vârstă de 46 de ani are un iubit. Se pare însă că și-a învățat lecția. Nu a mai ales din rândul bărbaților celebri, mereu aflați în atenția femeilor, ci s-a oprit asupra unui bărbat obișnuit, în jurul căruia roiesc mai puține ispite.

Presa mondenă de peste ocean scrie că vedeta din ”Alias” se iubește cu un oarecare John Miller, CEO al unui lanț de fast-food, care comercializează în special burgeri.

O alegere neașteptată, mai cu seamă că actrița e recunoscută pentru faptul că evită pe cât poate junk food-ul, crescând în grădina sa tot ce poate. În plus, are și găini, de la care folosește ouăle. Acestea sunt privite ca niște mici companioni, așa că nu se pune problema să le taie, pentru a le folosi carnea.

Înainte să intre la dezintoxicare, însuși Ben Affleck încerca să-i găsească fostei soții un bărbat pe care care aceasta să se poată baza, un bărbat obișnuit, în niciun caz celebru. Căutările lui s-au concentrat pe enoriașii care merg la aceeași biserică cu el și Jennifer.

Ben Affleck și Jennifer Garner au finalizat luna trecută divorțul, survenit după 10 ani de căsnicie.

Citește și: