Nu doar actriță, ci și femeie de afaceri și activistă pentru drepturile copiilor, Jennifer Garner a primit acaestă distincție nu doar pentru înfățișarea sa, ci mai ales pentru „modul de viaţă echilibrat, în care îmbină cariera, activităţile caritabile şi creşterea celor trei copii ai ei”.

Garner, care pare să fi trecut peste divorțul dureros de Ben Affleck, având în prezent o relație cu directorul unui lanț de fast-food, a cofondat compania de produse alimentare organice pentru bebeluşi Once Upon a Farm şi este ambasadoare al grupului care militează pentru drepturile copiilor Save the Children.

Garner a declarat pentru publicaţia People că nu s-a considerat „o fetiţă drăguţă” în copilărie, pe care şi-a petrecut-o în statul Virginia. Părinții ei nu au pus niciodată accent pe înfățișare și, spune ea, probabil nu i-au spus niciodată că e drăguță. Pur și simplu acest aspect nu era important în familia lor.

Prin urmare, nu s-a considerat niciodată așa, dar întotdeauna s-a simțit bine în pielea ei, a mai declarat vedeta serialului ”Alias”.

Mare iubitoare de animale, ea având la ferma în care locuiește inclusiv găini, pe care le crește pentru ouă, dar pe care le consideră companionii perfecți, Garner nu este o persoană foarte elegantă, preferând jeanşii, pantofii sport şi puloverele. Asta, bineînțeles atunci când nu apare pe covorul roșu, unde se conformează, fiind întotdeauna o prezență elegantă.

În afară de Ben Affleck, Garner, care a jucat în „Dallas Buyers Club”, „Ghosts of Girlfriends Past” şi „Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day”, a mai fost căsătorită cu actorul Scott Foley, din 2000 până în 2003.

Garner şi actorul Ben Affleck s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor pentru „Pearl Harbor”, dar s-au îndrăgostit în 2003, în timpul filmărilor de la „Daredevil”, un lungmetraj în care au interpretat rolurile principale. Au decis să formeze un cuplu în 2005 şi s-au logodit în aprilie 2005. S-au căsătorit după alte două luni, în iunie, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks şi Caicos, în timp ce Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică, Violet. După alţi doi copii, Seraphina, în vârstă de nouă ani ani, şi Samuel, în vârstă de şase ani, s-au despărţit, în 2015, iar divorţul lor a fost pronunţat în 2018.

Vezi și S-a săturat de vedete. Jennifer Garner se întâlnește cu un bărbat obișnuit

Citește și: