Jennifer Aniston va deveni mamă la 48 de ani. Actrița și soțul ei sunt în culmea fericirii, deja au aflat sexul bebelușului

Jennifer Aniston va deveni mamă la 48 de ani. Actrița și soțul ei sunt în culmea fericirii, deja au aflat sexul bebelușului

Jennifer Aniston și Justin Theroux se pregătesc să devină părinți. La 48 de ani, celebra actriță își va îndeplini, în sfârșit visul, de a deveni mamă, potrivit ziarului spaniol ABC și revistei americane Star.

Cei doi actori au apelat la o mamă surogat, iar copilul va veni pe lume anul următor. Potrivit revistei Star, sarcina este una destul de avansată, iar Jennfier și Justin știu deja sexul bebelușului. Ei vor avea o fetiță și au recurs la serviciile aceleiași clinici la care au mers și alte celebrități precum actrița Nicole Kidman sau cântărețul Ricky Martin, pentru a-și îndeplini visul de a deveni părinți.

Citește și: Angelina Jolie se mărită a patra oară. Unde va avea loc marele eveniment

Jennifer Aniston și Justin vor avea o fetiță

„Să ai un copil este o chestiune care nu privește pe nimeni, cu excepția cuplului sau persoanei care vrea să devină părinte. Alegerea unei femei de a avea un copil este echivalată în mod greșit cu fericirea interioară. Ideile mele privind o viață fericită sunt poate diferite de cele alte altor persoane”, a declarat actrița într-un interviu mai vechi pentru revista Glamour.

Prieteni apropiați ai cupului susțin că Jennifer Aniston și Justin sunt nerăbdători să-și țină fetița în brațe. Ei s-au căsătorit, în mare secret, în 2015, iar de atunci în presă au tot apărut zvonuri că ar fi gravidă, însă actrița le-a negat de fiecare dată. De data aceasta  însă, nu a negat și nici nu a confirmat știrea.

Citește și: