Jennifer Aniston o critică pe Angelina Jolie: „E rușinos că nu poate da dovadă de maturitate”

Jennifer Aniston portret

Jennifer Aniston a făcut primele precizări despre divorțul lui Brad Pitt de Angelina Jolie și a criticat-o aspru pe fosta soție a actorului, spunând că este lipsită de maturitate și că nu ține cont de nevoile copiilor ei.

 

Starul din „Friends” susține că este de partea lui Brad în lupta pentru custodia celor șase copii pe care acesta îi are cu Angelina Jolie.

Brad Pitt (54 de ani) și Angelina Jolie (43 de ani) se află în plină luptă pentru custodia copiilor, deși se fac aproape doi ani de când au început divorțul. Jennifer Aniston a declarat că e îngrozită de această veste și că bineînțeles, e de partea lu Brad, criticând-o aspru pe cea care i-a furat soțul, Angelina Jolie.

Citește și:Abia a născut și deja e aspru criticată. Gestul Adelinei Pestrițu care i-a revoltat pe fani

Jennifer este convinsă că  Brad Pitt suferă enorm

„Jen este îngrozită de lupta în care este implicat Brad pentru custodia copiilor lui cu Angelina. Jen nu-și poate imagina cum e să duci o asemenea luptă pentru proprii tăi copii cu cineva așa puternic ca Angelina. Cunoscându-l destul de bine pe Brad, ea este îngrozită de durerea prin care trebuie să treacă actorul. Consideră că este de-a dreptul rușinos faptul că Angelina nu poate da dovadă de maturitate și să țină cont mai întâi de nevoile copiilor. E de părere că Angie ar trebui să ajungă la un compromis cu Brad în privința copiilor”,  a declarat un prieten de–al lui Jennifer pentru Hollywood Life.

Citește și: