Jennifer Aniston întinerește, în loc să îmbătrânească. A atras toate privirile la premiera unui film

Jennifer Aniston spala toalete in liceu

Lui Jennifer Aniston se pare că îi priește divorțul. Celebra actriță a avut o apariție de senzație  la premiera filmului său, Dumplin`, din Los Angeles, SUA, udne a atras toate privirile, arătând mai bine ca oricând. Starul din „Friends' demonstrează încă o dată că vârsta este doar o cifră.

 

Vedeta a strălucit pe covorul roșu într-o rochie neagră, extrem de scurtă, care i-a pus în evidență silueta perfectă și picioarele superbă și perfect tonifiate. Deși a împlinit 49 de ani, Jennifer nu pare să fi îmbătrânit nici măcar o zi față de cum arată în celebrul srial „Friends', care a făcut-o celebră, oamenii putând să-i dea cu ușurință 25 de ani.

Citește și: Cum arată rochia pentru care o actriță ar putea sta 5 ani după gratii

Jennifer Aniston arată ca la 25 de ani

 

Jennifer Aniston își promovează acum noul film „Dumplin', realizat de Netlifx, și le-a dat tuturor o nouă lecție de stil cu apariția ei, la premiera pelicului ce a avut loc  teatrul TCL Chinese 6 din Lso Angeles. Actrița a fost mereu o mare fană a rochiilor negre și de data aceasta a optat tot pentru o astfel de ținută, foarte scurtă, dar cu mâneci lungi, pe care a asoratat-o cu un clutch negru şi sandale cu bretele subţiri.

Toți cei din jur au putut să-i admire picioarele bine lucrate, Aniston recunoscând că nu trece nici măcar o zi fără să nu facă yoga. Ea s-a fotografiat pe covorul roșu alături de fosta ei colegă de platou, Courteney Cocs, cu care a rămas bună prietenă și cu artista Dolly Parton.

Citește și: