Ea e vedeta care spune lucrurilor pe nume. A renunțat la dietă și s-a îngrășat instantaneu cu 10 kilograme: ”Kilogramele s-au întors rapid și cu furie”

Jenna Jameson a renuntat la dieta

Jenna Jameson este una dintre cele mai cunoscute actrițe din filmele pentru adulți, fiind mereu lăudată pentru felul în care arată, chiar și la cei 45 de ani ai săi.

S-a lăsat de meseria care a făcut-o faimoasă, s-a căsătorit, a făcut un copil și în prezent este blogger, promovând viața sănătoasă. În martie 2018, s-a apucat de dieta keto, care a ținut-o în fomă până de curând.

După un an și jumătate, a renunțat însă la ea și inevitabilul s-a întâmplat. 'Vă fac o confesiune. M-am îngrășat peste 9 kilograme. Uf!', a scris ea pe Instagram.

Regina keto, cum era ea poreclită, le-a mai spus fanilor că a decis să facă o pauză cu dieta și să se bucure de carbohidrați. Iar rezultatele s-au văzut aproape instantaneu.

'Kilogramele au revenit imediat și cu furie', a mai explicat vedeta, care a avut probleme cu greutatea în trecut.

 

'Știu că mulți oameni renunță la keto pentru că e greu să o ții, iar după un an și jumătate, sunt de acord', a mai scris vedeta.

'Nu sunt sigură adcă mă voi mai întoarce la ea total sau voi trece pe numărarea caloriilor', a mai scris ea pe rețeaua de socializare.

Dieta keto sau ketogenică presupune consumul de grăsimi în proporție de 60% din alimentele consumate zilnic, proteine, 30%, și carbohidrați doar 5%, ceea ce înseamnă că această dietă se bazează în special pe grăsimi și proteine, reducându-se la minimum carbohidrații.

Vezi și Cele mai controversate diete de slăbit

Citește și: